Lojuuko sinulla ylimääräisiä sneakereita kaapissa, jotka ovat ihan ok kunnossa? Call out yhteisö ja Kulttuuriyhdistys TUFF! järjestää 10.2. (14.00-20.00) Call out -katutanssitapahtuman Veturitalleilla ja haastaa siinä sivussa katutanssijat ympäri Suomea tuomaan extra sneakerinsa  "puhelinlangalle" roikkumaan rakkauden jakamisen merkiksi. Kaikki sneakerit lähtevät Second Home -yhteistyötaholle, joka kerää vaatteita ja kenkiä auttaakseen Kroatian rajalla asuvia pakolaisia.

 

“Idea keräykseen lähti, kun mietimme kuvien ja symbolien merkitystä tuottajatiimimme kanssa. Graafikkomme lisäsi julisteeseen sneakerit, jotka ovat tärkeä urheiluväline tanssijoille ja jalostimme siitä idean tuoda yhteisön voima hyvän tekemiseen mukaan. Tämä on osa  hip hop -kulttuurin ideologiaa, jonka Afrika Bambaataa on aikoinaan jalostanut sanakomboksi kulttuurille: Peace, Love, Unity and Having fun, Call out tuottajat Johanna Hurme ja Ramona Panula kertovat.

Muistoja Oulun Call puteista syksyltä 2017.

 

Viikonlopun ohjelmaan kuuluu All Styles 3 vs 3 Battlet, joita tuomaroivat Bgirl Hanne, Riina Harju (KEKSI-kollektiivi) ja Ama Kyei. “Kaveria ei jätetä” -ideologialla toimiva Call out All Styles 3 vs 3 -battle antaa tanssijoille mahdollisuuden osallistua kisaamaan ilman crewiä sekä tanssitaustaan katsomatta. Olet sitten vasta-alkaja tai pitkään tanssinut, tästä skabasta ei hauskuutta, yhteisöllisyyttä ja uusia tuttavuuksia tule puuttumaan. Lisäksi pääpalkintona voittajajoukkueelle on 200e rahapalkinto ja muita spesiaali yllätyksiä.

Ohjelmassa on mukana myös Seven to Smoke Break-skabat, jossa tuomareina toimivat Hannen lisäksi Antti Kyllönen, sekä Andrii Gregul aka b-boy Pluto. Ideana on, että kahdeksan cypherkarsinnoista jatkoon päässyttä kilpailijaa jatkaa 1 vs 1 battlejen parissa. Kutsuvieraina battleissa on mm. Dogbite ja Ptech Ruotsista. Hosteina toimivat Soul Valpio ja Slyrre S, sekä DJ:nä I-Spin, TiskiJoni ja TuhoJuho ja Miska.

“Call outtien ideana on inspiroida nuoria ja lapsia katutanssikulttuurin pariin, tarjota pitkään tanssineille alusta tulla kisaamaan ja tutustuttaa uudet ja pitkään kentällä olleet katutanssijat toisiinsa. Siksi järjestämme matalan kynnyksen toimintana Call out Junioreita, missä pääsee kokemaan katutanssia ammattilaisten ohjauksessa ja kisoja missä pääsee testaamaan taitojaan ja näkemään katutanssilajeja laajemmin”, Ramona ja Johanna kertovat.

Perjantaina (9.2. 18.00-20.00) ennen pääpäivää Veturitallien nuorisotilalla on luvassa Call out junior -disco, missä nuoret ja lapset pääsevät tutustumaan katutanssikulttuuriin.  Lauantaina taas on luvassa päivän päätteeksi ikärajattomat jatkot, eli hip hop kirjaston leffailta Veturitalleilla, sekä jatkot täysi-ikäisille Jyväskylän Panzassa. Hiphop-kirjastolla järjestetään myös sunnuntaijamit, johon kuuluu Ama Kyein ohjaama houseworkshop ja Chiara Ceresin ohjaama hip hop workshop. Tapahtumat ja työpajat ovat maksuttomia.

 

9.2. klo 18-20.00 Call out junior

10.2. klo 14-20.00 Call out Jyväskylä

Seven to smoke break ja All Styles 3 vs 3 -battle

11.2. Call out workshopit

klo 11-12.15 House workshop, Ama Kyei

klo 12.15-13.30 Hip hop workshop, Chiara Ceres

klo 14.00-17.00 Hip hop kirjaston sunnuntaijamit

Lisätiedot: https://www.facebook.com/events/1618256211529579/