Ryhmämatka Ouluun starttasi 30.11.2017. Reissua oli odotettu jännityksellä koko syksy ja viimein bussi ajeli kohti määränpäätään. Kyydissä oli kolmekymmentä rempseää ja energistä lasta ja nuorta sekä matkanjärjestäjät, ohjaajat ja huoltajat.

Call out -katutanssijamit järjestettiin ensimmäistä kertaa koskaan Oulussa. Tapahtumaan kutsuttiin nuoria pääkaupunkiseudulta asti esiintymään, battleemaan ja jamittelemaan. Nuoria tanssijan alkuja oli mukana Tanssikoulu DCA:lta, 09 Helsinki Humanrigts RY:stä ja Vantaan Katutanssiyhdistyksestä.

Ryhmämatka ja majoitus järjestettiin yhdessä Call out -tuottajien (Johanna Hurme, Ramona Panula ja Julian Owusu) ja TAIKEn (Marjaana Jaranne ja Julian Owusu) yhteistyönä ja se oli kaikille lapsille ja nuorille täysin ilmainen.

Bussin täydeltä uusia ystäviä

Vaikka jännitystä oli ilmassa, nuoret tutustuivat toisiinsa jo menomatkan aikana. Bussissa laulettiin, kikatettiin, pelattiin pelejä, käytiin mielenkiintoisia keskusteluita ja tietysti syötiin paljon herkkuja. Yhdeksäntuntinen matka Rokuan Leirikeskukseen oli vilauksessa ohi.

Call out Oulu

Call out -jameissa oli paikalla huikea määrä paikallisia lapsia ja nuoria. Tanssiringit muodostuivat lattialle samalla minuutilla kun DJ pyöräytti ensimmäiset biitit ilmoille. Kokeneemmat ja vanhemmat tanssijat kehuivat miten upeasti kaikki nuoret ja lapset kannustivat toinen toistaan tanssilattialla. Siinä oli todella jotain maagista jota me aikuiset voisimme heiltä oppia.

Leiri fiilis

Ryhmämatka ja yöpymiset Rokuan upeassa leirikeskuksessa, uudet tuttavuudet, pelit, leikit, hauskanpito, yötä myöten kikattaminen ja nukkumaanmenoajoista muistuttavat yövalvojat loivat aidon leiri fiiliksen. Kolmen päivän ja kahden yön matkalle mahtui viikon edestä actionia. “Tällä reissulla ei ainakaan tullut nälkä!” naurahti Johanna Hurme, ja lastasi yli jääneitä välipala tarpeita takaisin bussiin.