SADE-festivaali sai alkunsa 2000-luvun taitteessa ensimmäisenä pystyssä tanssittavien katutanssilajien tapahtumana Suomessa. Nykyäänkin Sateen tuottajat ottavat huomioon niin hoppaajat, lockaajat, poppaajat ja housaajat, unohtamatta kaikkien lajien tanssijoita.  Kansainvälisesti tunnettu SADE kokoaa satoja tanssijoita, DJ:tä ja yleisöä aina USA:sta ja Ranskasta asti.

"SADE ry:n toiminnan tavoitteena on kasvattaa, kehittää ja kansainvälistää katutanssikulttuuria Suomessa. Festivaaleilla pyrimme levittämään tietotaitoa katutanssista ja edistämään kulttuurikasvatusta, avoimuutta, tasa-arvoa sekä monikulttuurisuutta. Katutanssin harrastajamäärät ovat kasvaneet sadoista jopa tuhansiin ja suomalaisten katutanssinammattilaisten määrä on myös kasvussa", kertovat tuottajat.

Kahdettatoista kertaa järjestettävä festivaali tuo, tulevana viikonloppuna, idylliseen venuelle Valkoiseen Saliin, Helsinkiin palan isoa katutanssifestivaalia, unohtamatta tanssitapahtumien ydintä; yhdessäoloa & hauskanpitoa. 1vs1 -Skaboja järjestetään yllämainitusita lajeista, paitsi all styles -skaba tullaan vetämään junior crew -muotoisena.

Lisätietoja tapahtumasta