Oulun Katutanssit tekee paluun vuoden tauon jälkeen! Luvassa on jälleen viikonloppu täynnä tanssia, musiikkia, kansainvälisiä ja kotimaisia vieraita, etkoja, jatkoja, workshoppeja ja sitä hyvin tunnettua Oulu-fiilistä!

Tänään perjantaina Citydancellä järjestetään Hiphopin, breakin, housen ja poppingin workshopit. Sunnunaina workshppit jatkuvat housen, freestylen ja breakin voimin. Opettajina toimivat myös pääpäivän tuomareina nähtävät Marika, AT, Camilla ja Victor sekä OKT:n järjestäjät Ita ja Tuure. Perjantain ohjelmassa on myös etkot Bar1:ssä.

Pääpäivä on lauantaina Oulun keskustassa Rotuaarilla, missä on luvassa skabakonsepteja tanssijoille. All styles 3 vs 3 -kategoriassa paikan päälle ei tarvitse ilmestyä crewinä vaan crewit muodostuvat alkukarsintojen jälkeen, jotka käydään kolmessa musiikkikategoriassa; hiphop, funk ja house. Toisena sarjana on Oulun katutanssien perinteisemp kategoria Zivagon powermove challenge, missä tanssijoille vedetään hatusta yksi powermove kerrallallaan. Päivä huipentuu afterpartyihin 45Specialissa kolmen kovatasoisen tanssidj:n voimin (djR2ISDJ2, Slyrre äS, Ghar).

Tapahtuma on osa Oulun Päivien ohjelmaa ja tapahtumaa on tukenut Pohjoismainen kulttuurirahasto ja Norjan Suurlähetystö Helsingissä. Yhteistyössä: KatKu Ry, 45 Special, 1bar, Tanssikeskus Citydance, Ravintola Puistola, Original Sokos Hotel Arina, Zivago & KEKSI Kollektiivi.

 

Lisätietoja: https://oulunkatutanssit.wordpress.com/afterparty/