Lappenrannassa on järjestetty breikkitapahtumia jo monien vuosien ajan. Street Culture Clubin porukka on pitänyt aina huolta, että tapahtumissa on sopivan rento meininki. Leprajam / Break Sm karsinnat eivät tuoneet tähän poikkeusta. Makasiini rakennus oli oivallinen paikka jameille. Vanhempi puinen rakennus toi hyvää tunnelmaa jameihin. 
Itselläni matka Lappeenrantaa oli hieman aikaisempaa pidempi, koska matkustin Lappeenrantaan Åsa folkhögskolasta, Ruotsista. Toinen vuosi Åsassa käynnistyi samalla viikolla jamien kanssa. Ennen jamien alkua oli mukava tuoda uusia oppeja workshopin muodossa. Puoli kymmenen ei ollut selkeästi yhtään liian aikainen alkamisaika workshopille, koska paikalle tuli noin 15 innokasta breikkaajaa. Tunnin lopuksi juttelimme Åsa folkhögskolan menosta. Åsa folkhögskola on antanut itselle niin paljon, joten tiedon levittäminen koulusta tuntuu todella hyvältä. 
Itse kilpailut sujuivat mallikkaasti. Mahtavaa oli nähdä kuinka monta nuorempaa breikkaria oli saapunut jameihin kilpailemaan. Osallistujia ei ollut ainoastaan Lappeenrannasta vaan myös lähikaupungeista. Lappeenrannan opettajat käyvätkin opettamassa erittäin aktiivisesti eri paikkakunnilla. Isot propsit siitä! Liian usein vain isoimmissa kaupungeissa on mahdollisuus breikkitunteihin. Isot propsit myös kaikille ringittelijöille ja kilpailijoille. Tulokset kilpailuista löytyvät Break SM-sivulta: https://breaksm.net/
Seuraava mahdollisuus jameihin Lappeenrannassa tulee aika nopeasti, sillä Street Culture Club täyttää 10 vuotta. Tätä hienoa taivalta juhlistetaan jamien merkeissä 7.10.2017. Juhlajamien kauttaus näyttää erittäin pätevältä. Pääpainotus on aivan oikein hyvässä DJ-kokoonpanossa. Suomalaisten mestareiden lisäksi paikalle saapuu DJ Uragun suoraan Italiasta. Tarjolla on kakkua ja kahvia sekä illalla lämpiää sauna. Tuossa onkin ne pääsyyt joiden takia Lappeenrantaan kannattaa matkata. Kilpailemaankin pääsee 2vs2 random pairs formaatissa, jossa tanssiparit arvotaan. Näin ollen tutustut mahdollisesti uuteen tanssijaan ja kilpailusta ei muodostu liian vakavaa. 
Paljon Onnea Street Culture Clubille! Olette tehneet erittäin arvokasta työtä jonka vaikutukset kantavat pitkälle. Tsemppiä uudelle kymmenelle vuodelle.
Tsekkaa lisäinfot eventistä ja matkaa Lappeenrantaan pitämään elämäsi parasta aikaa!