Call out Jyväskylä


03.11.2017 09:36 - 03.11.2017 09:36


Veturitallit, Jyväskylä

Call out workshop & jam jatkuu marraskuun pimenevissä illoissa Veturitalleilla. Tällä kertaa luvassa on Halloweenimäistä tunnelmaa ja ammattitaitoiset workshopit Jenni Silfverin (Skitsoflex) ja dj Mercy-1 (Flow Mo) johdolla.
 
18.00-19.00. Halloween teemainen alkulämmittely (Johanna H)
19.00-20.00. Popping Jenny Silfver
20.00-21.00. Souldance, Jenny Silfver
21.00-21.30 Vapaat jamit
 
AVOIN TASO ja VAPAA PÄÄSY
 
Souldance on sielukkaaseen funkkiin ja souliin tanssittavaa "party danceä". Workshopilla opetellaan rytmejä, grooveja, askeleita ja fiilistellään hyvää musiikkia. Poppingissa taas tiedossa tuttuun tapaan tiukkaa tekniikkatreeniä, drillejä, freestyle harjoituksia ja hyvää meininkiä!
 
Jenny Silfver on kokenut ja menestynyt tanssija ja tanssinopettaja joka keskittyy enimmäkseen poppingiin. Hän on esiintynyt, kilpaillut ja opiskellut katutansseja laajalti niin ulkomailla (mm. Japani,
Iso-Britannia, USA, Ruotsi) kuin Suomessakin ja hän on menestyksekkään poppingryhmän Skitsoflexin jäsen. Vaikka Jenny panostaa poppingiin, hän on saanut myös virallisen koulutuksen
Lontoon Labanista (Tanssitaiteen kandidaatti) sekä Tukholman Danshögskolanista. Jenny on myös aktiivisesti mukana viemässä katutanssikulttuuria eteenpäin Suomessa, esim. SADE ry.
Opettajana Jenny on iloinen ja kannustava. Vaikka tunneilla treenataan kovaa ja määrätietoisesti, hän haluaa välittää oppilailleen tanssin ja musiikiin tuomaa hyvää fiilistä. Tanssin ilon, luovan asenteen, hyvän tekniikan ja tanssilajin historian tuntemisen kautta Jenny kannustaa oppilaiden itsensä kehittämistä tanssija.
 
Olli aka Mercy-1 on kansainvälisesti tunnettu artisti, DJ ja musiikkituottaja. Hänen musiikkiaan on soitettu globaalisti vuodesta 2008 lähtien ja hänen kappaleitaan on kuulto monissa TV-show:ssa USA:ssa ja Euroopassa mm. "So You think You Can Dance" ja Live to Dance" ja Got talent" -sarjoissa. Olli aloitti DJ:nä myöhään 90-luvulla ja on siitä asti soittanut monissa tanssibattleissa, jameissa ja klubeila. Olli on myös b-boy ja osa Flow Mo Crew:tä. Tällä hetkellä Olli tuottaa tulevaa albumiaan, Boogaloo Danger Vol 4:sta.