Dancehall Queen Style & Booty


05.06.2018 18:00 - 26.06.2018 18:00


Porthaninkatu 2

Kesäkuussa sitä saa taas, nimittäin tanssia! Luvassa on sekä dancehallin mimmityyliä eli queen styleä että pelkkään peffan liikehdintään keskittyvää bootya/twerkkiä/booty shakea Queens of Everything -tanssiryhmästä tuttujen DHQ Netan ja Petran kanssa. Tunnit ovat tasoltaan avoimia. Paikkana on HeFysion tilat Hakaniemen metroaseman vieressä, Porthaninkatu 2.

Tiistaisin 1 - 30.6
Klo 18-19 Booty (Petra)
Klo 19-20 Dancehall queenstyle (Netta)

Hinnat:

1 tanssitunti viikossa (joko queenstyle tai booty- tunnit) : 56 euroa / 4h

2 tanssituntia viikossa (sekä queen style että booty - tunnit) : 104 euroa /8h

Maksu suoritetaan sähköpostiin tulevalla laskulla. Kulttuurisetelit ym eivät valitettavasti käy.

Paikka: HeFysio, Porthaninkatu 2, Helsinki. Hakaniemen metroaseman vieressä.

Ilmoittautuminen sekä lisätiedot sähköpostilla: nettatanssii@gmail.com. Ilmoita nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero sekä mille tunnille tulet. Peruutukset lääkärintodistuksella tai ilmoittamalla kaveri itsesi sijasta, ilmoittautuminen on sitova.

Mikäli ilmoittautumisia on tarpeeksi voi tunnille tulla myös kertamaksulla (15e) mikäli tilaa on.

Opettajista ja tunneista:

Petra

Opettajista: Petra
Petra aloitti tanssin 12-vuotiaana Hot Club Liikuntakoulussa Lahdessa. Pohjalajina Petralla on monta vuotta treenattu showtanssi, jonka lisäksi hän on harrastanut myös jazzia ja erilaisia street tanssin fuusiolajeja. Vuonna 2010 kohdalle osui Meri-Tuulin dancehall-tunti. Dancehall kolahti heti musiikin, tunnin hengen ja lajin liikekielen takia. Dancehall-oppinsa Petra on saanut Bubblin’ Movesilta ja Jamaikan parhailta tanssijoilta sekä Suomessa, että kahdella Jamaikan matkalla vuosina 2013 ja 2015. Petra on tanssinut Queens of Everything ryhmässä vuodesta 2012 ja opettanut Booty! tunteja vuodesta 2015. "Opettajana haluan olla paikalla antamassa avaimet omaan tekemiseen oppilaille."


DHQ Netta
Suomen virallisen Dancehall Queen -kisan vuonna 2012 voittanut Netta on queen styleen erikoistunut tanssija ja koreografi. Netta on treenannut dancehallia Suomessa ja Jamaikalla lajin parhaiden tanssijoiden opissa ja mm. osallistunut Jamaikan International Dancehall Queen -kisoihin vuonna 2015. Netta on legendaarisen Bubblin' Moves -tanssikoulun kasvatti, jossa hän myös opetti kaikentasoisia queen style -tunteja. Opettajana Netta on tunnettu erityisesti kannustavuudestaan ja tyylistään heittäytyä tunnelmaan. Netan inspiraationa ja esikuvina toimivat jamaikalaiset naistanssijat ja dancehall queenit, ja Netta onkin aina kärryillä uusista biiseistä, muuveista ja tempuista! Yksi Netan opetuksen lähtökohdista on kehopositiivisuus; tavoitteena on nauttia omasta kehosta ja sen mahdollisuuksista treeniä ja oppimista unohtamatta. Netta kirjoittaa #NettaSays nimellä kulkevaa blogia.