Twerk Workshop


18.05.2018 18:20 - 18.05.2018 20:20


Annankatu 29

TWERKSHOP BY EMMI'S DANCE 18.5.!

Twerkkaus eli "twerk" juontaa alunperin juurensa afrikkalaisten heimojen tansseihin, josta se on fuusioitunut osaksi nykypäivän tanssityylejä. Osana afroamerikkalaista kulttuuria twerk on tuttu näky rap ja hiphop musiikkivideoista. Nykypäivän twerk on saanut paljon vaikutteita dancehallin ja reggaetonin puolelta, mutta sitä harrastetaan omana lajinaan ympäri maailmaa. Twerkkaukselle ominaista liikekieltä on lantion erilaiset aksentit, pakaroiden hyllyttely sekä voimakas asenne. Varaa mukaan polvisuojat sekä vaatteet joissa sinun on helppo liikkua. Tervetuloa ihastumaan!

Annankatu 29 B, sisäpiha
18:20-19:20Twerk alkeet / Heta 20eur
19:20-20:20 Twerk edistyneet & perustaso / Emmi 20 eur
Tunnit yhdessä 35eur
Maksutapa: lasku säköpostiin.

Ilmoittaudu osoitteeseen emmisdance@gmail.com. Ilmoita samalla oma nimesi sekä osoitteesi. HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, jonka voi perua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan ja viimeistään 24h ennen tunnin alkua!

TWERK ALKEET / HETA KARJALAINEN
Alkeistunnilla harjoitellaan twerkkauksen perusliikemateriaalia kuten lantion aksentteja, erilaisia asentoja ja tapoja sheikata pakaroita. Tekniikat haltuun! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

TWERK PERUSTASO / EMMI HEIMOLA
Tunti keskittyy vaudikkaan ja asennetta täynnä olevan koreografian harjoitteluun. Tunti sisältää helpohkoa akrobatiaa sekä jonkin verran lattiatyöskentelyä. Polvet on hyvä olla suojattuna. Tunti soveltuu jo aikaisemmin twerkanneille sekä edelliselle tunnille osallistuneille TAI haastetta haluavalle aloittelijalle.

Emmi's Dance
Emmi's Dance tarjoaa laadukkaita tanssitunteja sekä intensiivisiä workshoppeja kaikentasoisille tanssijoille sekä tanssista kiinnostuneille. Opetettaviin lajeihin kuuluvat mm. reggaeton, twerk, dancehall fuusio sekä commercial dance. Voimakas feminiininen asenne ja rankka treeni pilke silmäkulmassa on takuuvarmaa!

Facebook Emmi's Dance
Instagram https://www.instagram.com/emmisdance/