Vogue workshop with Ofimja Mizrahi & Coco Ninja


14.04.2018 16:00 - 14.04.2018 20:00


Pitkämäenkatu 6, Turku

Suomen vogueskenen huiput Coco Ninja ja Ofimja Mizrahi vihdoin Turussa! 
Lauantaina 14.4. tanssikoulu Centron tiloissa päästään ensi kertaa Turussa nauttimaan Coco Ninjan Old Way-tunnista ja Ofimja Mizrahin Vogue Femme- ja Heels-tunnista. Kaikilla tunneilla on avoin taso, mutta jokin kokemus voguingin perusteista on plussaa. Itseään haastamaan ja hikoilemaan saa tulla kuka vain! :)

AIKATAULU
16:00-17:30 OLD WAY (Coco Ninja)
17:30-19:00 VOGUE FEMME (Ofimja Mizrahi)
19:00-20:00 HEELS CHOREOGRAPHY (Ofimja Mizrahi)

HINNAT
90min 20e
60min 15e
Kaikki tunnit erikoishintaan: 45e

ILMOITTAUTUMINEN

Sähköpostilla ilmo ja lisäinfo: joonas.kopra@hotmail.com

OPETTAJAT

COCO NINJA

Roza Coco Ninja on tanssija, koreografi ja ikonisen House of Ninjan jäsen vuodesta 2012. Rozan päälajit voguingissa on Old Way ja Face with performance, jossa hän on voittanut useita pääpalkintoja esimerkiksi Amsterdamissa 2017. Roza on kilpaillut menestyksekkäästi myös Suomessa, Los Angelesissa, Pariisissa ja Berliinissä. 
Roza on esiintynyt ja koreografioinut usealle Suomalaiselle artistille kuten JVG:lle, Eveliiinalle, Krista Siegfriedsille, Elastiselle, Robinille, Anna Abreulle ja Redramalle. Roza on myös järjestänyt useita tanssitapahtumia Suomessa ja tehnyt myös itselleen nimeä Ballroom-maailmassa valokuvaajana. Roza on viimeaikoina valokuvannut erityisesti Hollannin vogueskeneä. 

OFIMJA MIZRAHI

Ofimja Mizrahi on karismaattinen tanssija ja tanssinopettaja Helsingistä. Vuonna 2011 Voguingin aloittanut Ofimja on lyhyessä ajassa noussut Suomen Voguing-tanssijoiden kärkeen. Voguingin pehmeintä ja naisellisinta alalajia, Vogue Femmeä pääasiallisesti tanssiva Ofimja on saavuttanut osaamisellaan runsaasti kilpailumenestystä ja mitalisijoja Suomessa ja ulkomailla. 
Ofimja on lisäksi toiminut tanssijana erilaisissa produktioissa useille suomalaisartisteille muun muassa Almalle, Krista Siegfridsille, Jenni Vartiaiselle ja Kaija Koolle. Ofimja kuuluu Voguing- ja performanssitaideduoon nimeltä Amanda & Ofimja.