Tietoja

 

JOHANNA HURME (PÄÄTOIMITTAJA)

Johannan elämään tanssiminen on tullut opiskeluaikana Joensuussa. Pohjois-Karjalan AMK:n Medianomiopintojen ohella tanssittiin jazzia ja hoppia, kunnes oli aika valmistua ja siirtyä Keski-Suomen maisemiin. Jyväskylässä tanssiyhteisön yrittelijäisyys ja motivoituneisuus urbaania kulttuuria kohtaan tarttui Johannaankin ja keväällä 2012 syntyi Flowwi. Kirjoittamisen perusopintojen työnäytteenä suunniteltu ja toteutettu lehti herätti paljon kiinnostusta, joten Flowwia tullaan kehittämään jatkossakin entistä meilenkiintoisemmaksi tietokanavaksi katutanssiyhteisölle sekä kulttuurista kiinnostuneille ihmisille. Nykyisin Johanna toimii tuottajana ja järjestää Jyväskylän alueella katutanssitapahtumia Kulttuuriyhdistys TUFF!:n riveissä.

Johanna toimii lehden päätoimittajana.

flowwimagazine@gmail.com

SAMULI LINDGREN
(GRAAFIKKO, MAINOS- SUUNNITTELU, IT-TUKI) 

Samulin arkeen kuuluu paljon urheilua Zumban ja muiden jumppalajien ohjaajana. Hänen kiinnostuksensa kaikkea uutta urheilua ja IT-alaa kohtaan on häntä kehittänyt yrittäjäksi, joka mielellään tarttuu vaikeisiinkin haasteisiin. Hänen työtaustaansa kuuluu liikunta-alan lisäksi ohjelmistosuunnittelua. 

Samuli vastaakin Flowwin verkkosivujen sekä lehden ilmeestä ja toteutuksesta. Hänellä on myös oma internetin julkaisujärjestelmä, Julkkari, jonka kautta Flowwiakin hallinnoidaan. 

 

BBOY MATTIWATTI

(BLOGI)

 

Tulossa....

AVUSTAJIA MYYNTIIN TAI TOIMITUKSEEN!!

Kiinnostaisiko sinua myynti ja markkinointi? Tai oletko löytänyt aiheen katutanssikulttuurin sisältä, josta olisit kiinnostunut tekemään jutun. Flowwi etsii jatkuvasti uusia käsipareja joukkoonsa. 

Flowwia tehdään pääasiassa talkoovoimin, mutta kokemusta Flowwissa saa sitäkin enempi. 

Ota yhteyttä rohkeasti!!!

flowwimagazine@gmail.com